ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON
+90 216 570 50 00

E-POSTA
[email protected]

KEP
[email protected]

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Taçspor'u Ziyaret Etti

10.8.2009

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Taçspor’u ziyaret etti.

Taçspor tesislerini gezen, sporcularla sohbet eden ayrıca yaz okulu öğrencilerinin çalışmaları hakkında Taçspor Kulübü Başkanı Mahmut Naibi’den bilgi alan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Türk sporuna emek veren ve sportif alt yapının oluşmasında katkısı olan amatör spor kulüplerine her zaman destek olacaklarını açıkladı.

 

 

Başkan İlgezdi, Ataşehir'in en önemli amatör spor kulüblerinden biri olan olan Taçspor’un geniş bir sporcu kitlesini bünyesinde barındırdığına dikkat çekti ve başarılı çalışmaların devam etmesini istedi. Başkan İlgezdi'nin Taçspor Kulübünü ziyaretine başkan yardımcıları İlhami Yılmaz ile Dr. Haluk Tamgaç da katıldı.

 

Cumhuriyet Bir “aydınını” Kaybetti | Ataşehir Belediyesi

ADRES
Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4
Pk: 34746 Ataşehir - İstanbul

TELEFON
+90 216 570 50 00

E-POSTA
[email protected]

KEP
[email protected]

Cumhuriyet bir “AYDININI” kaybetti

20.6.2010

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde vefat eden İlhan Selçuk 14 ağustos 2009 tarihinden bu yana konuşma bozukluğu ve kısmi felç nedeniyle tedavi görüyordu. İlhan Selçuk tedavisi nedeniyle 11 Mart 2010 tarihinde vefat eden kardeşi Turan Selçuk’un da cenazesine katılamamıştı. Selçuk kardeşinin vefatından 72 gün sonra vefat etti.

İlhan Selçuk KİMDİR?

1925 yılında Aydın'da doğan İlhan Selçuk ilk yazılarına 1952 yılında başladı.

1963 yılında ismiyle özdeşleşecek Cumhuriyet gazetesine yazar oldu.

12 Mart askeri muhtırasında gözaltına alınan İlhan Selçuk işkence günlerini kaleme aldığı "Ziverbey Köşkü" adlı kitabında anlattı.

Selçuk'a yazıları yüzünden pek çok kez dava açıldı, davalar gazetecilik yaşamının parçası haline geldi

Yazın hayatı boyunca muhalif çizgisini sürdüren İlhan Selçuk son olarak Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınarak sorgulandı.

Selçuk'un gözaltına alınma şekli ve uzun süre sorgulanması kamuoyunda da tartışma konusu oldu.

Yaklaşık 50 yıl boyunca Cumhuriyet gazetesindeki “Pencere” adlı köşesinden okurlarına seslenen Selçuk, gazetenin imtiyaz sahibi olarak da görevini sürdürüyordu.